Fa'aleleia i aso ta'itasi o mea fa'aoga ole masini fa'atosina

2022-02-22

Ia, se'i o tatou talanoa e uiga i le tausiga o aso ta'itasi malamalama e uiga i mea fa'aoga o le masini fa'ato'a fa'aoso fana:

1. Siaki pe o iai ni mea e pa'u'u i totonu o le masini, ma fa'amama i le taimi e taofia ai le fa'aletonu o masini e mafua mai i le pupuni o so'otaga fe'avea'i ta'itasi.

2. Aʻo leʻi galue, siaki pe faʻapipiʻi faʻamau o mea faʻaoga o le masini fana fana.

3. Aʻo leʻi faʻaogaina le masini faʻapipiʻi fana, e tatau ona siaki le ofuina o vaega o loʻo ofuina e pei o puipui puipui, lau, impellers, pupuni paʻu, lima faʻatonu, rollers, ma isi, ma sui i latou i le taimi. .

4. Siaki le faʻamaopoopoina o vaega feʻaveaʻi o mea eletise, pe o le fesoʻotaʻiga faʻamau e tatala, ma faʻamalosi i le taimi.

5. Siaki i taimi uma pe faʻafeiloaʻi e le faʻatumu o le suauʻu vaega faʻapitoa tulafono faʻatonutonu i le faʻatumu o le suauʻu o le masini fana fana.

E le gata i lea, i le siʻosiʻomaga o le maualuga o le vevela ma le maualuga o le susu, o le afi, lau, faʻaitiitiga, ma isi mea e faigofie ona faʻaosoina le vevela pe a faʻaaogaina le masini faʻafefe, ma o le vevela o le ea lava ia e maualuga, ma e e faigata mo mea fa'aoga o le masini fa'aoso fana e fa'afefeteina le vevela. , o le faʻaaogaina o mea faʻaoga o le a faʻateleina faʻateleina. Talu ai o le pasi-e ala i fana blasting masini lava ia i totonu o se siosiomaga susu, timuga ma vevela, o vaega eletise o le pasi-e ala i fana blasting masini o le a matua matua ma faigofie puupuu-circuited, lea e manaomia ai le gauai faapitoa. O le u'amea u'amea o lo'o fa'aogaina i totonu o le masini fa'atosina fana e faigofie ona ele i se si'osi'omaga susū, ma o le u'amea uamea e faigofie ona fa'aleagaina le fa'avili ma le fusi fa'ae'e o le masini fa'atosina fana a'o fa'aoga.




  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy