Faʻafefea ona foia le faʻafitauli o le mimilo ese o le fana fanafanau oso masini siʻi luga

2021-06-07

I totonu o le masini matata, o le fana fanafana masini o se taua meafaigaluega i le fausiaina masini alamanuia ma o se masani lautele-faʻamoemoe masini. O le pakete lifi o se tasi o vaega taua o lefana fana pa. O lona lelei faʻatatau saʻo lava i le galue lelei o le fana fana pa. Manaʻomia le matua faatauaina. Afai e le manuia le pakete, o le a mafua ai le atoafana fana pa to fail to work for a long time. One of the common ones is belt deviation. Therefore, the editor analyzed the common failures of the bucket elevator of the fana fana pa and proposed corresponding solutions.
1. Deviation o sii fusi:
O le mafuaʻaga autu mo le mimiloina o le fusipaʻi siitia o le itu o le malosiʻaga o malosiʻaga uma i fafo atu i luga o le fusipaʻi aveina e le tutusa ma le tamoʻe faʻatonuga o le siʻii luga, o lona uiga, o le faʻaiuga malosi i le lautele itu o le sii fusi e le o le zero. E ala i le auiliiliga, e mafai ona vaaia o le feseʻeseaʻi tulafono o le siʻii luga fusipaʻu o le "tamoʻe fufusi e aunoa ma tamoe tatalaina, tamoʻe maualuga e aunoa tamoe maualalo, ma ina ua uma tamoʻe aunoa tamoe i luma". O le mimilo o le fusipaʻu fusipaʻu masani lava ona aofia ai le mimilo o le fusipaʻa fusipaʻu pe a o i lalo o mamafa avega, o le faʻaliliueseina o le ogatotonu o le faʻamau fusipaʻu ma le mimilo o le uili uili o le sisi faʻamau.
2. Deviation pe a sii fusi o lalo o mamafa avega:
A o le fusipaʻu sii i lalo o mamafa avega, o le mimilo e masani lava ona mafua mai i le le talafeagai tulaga o le fafagaina taulaga, lea mafua ai le faʻaituau avega pe a fafagaina. O le mea lea, e manaʻomia le fesuiaʻi o le tulaga o le fafagaina taulaga e teu ai le fafagaina taulaga i le ogatotonu o le siʻii luga fusipaʻu.
3. Faʻaseʻe i le ogatotonu o le fusipaʻu e faʻaeʻe ai:
Deviation i le ogatotonu o le aveina fusi e masani lava ona mafua mai i le faapipiiina o ausilali taiala rollers e le ausia tulaga manaʻoga, le saʻo o le siʻi fusi lava ia, o le vevesi-tetee pupuni autu, poʻo le sese faʻatulagaina fusipaʻu soʻoga. Mo le mimilo mafua e le faapipii sese o le ausilali taiala faasee, o le faigofie fetuunaiga auala o le mautinoa ai o le au o le ausilali taiala faasee e tutusa ma le au o le tietie faasee ma le tuleina faasee. Talu ai o le siʻii luga fusi ua splice ala vulcanization i le taimi o le gaosiga gaioiga, pe a fai o le sao o le vevesi vaega autu e le oʻo atu i le tulaga masani, pe a maeʻa le fusipaʻi faʻaaogaina e faʻaaoga mo se vaitaimi o taimi, i lalo o le gaioiga o le vevesi pupuni autu, o le saʻo o le siʻi fusi lava ia o le a suia. Ina ia le ausia le tulaga masani, o le fusia agavaa fusipaʻu tatau ona toe suia. O le faʻaletonu mafua mai i le le fetaui soʻoga o le siʻi fusi o le mea o le soʻoga soʻoga, ma o loʻo i ai se mimilo, oe mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi le soʻoga.
4. Deviation i le aveina taʻimua ma siʻusiʻu uili:
O le mimilo o le fusii fusi ulu ma siʻusiʻu uili e masani ona mafua mai i le faʻapipiʻiina o le autu ma tulieseina rollers i se tulimanu, le vave ofuina o le aneti-ofu paʻu vaega i luga o le ulu uili, poʻo le le ogatasi pito i fafo fafo o o le rollers.The autu ma tulieseina rollers ua faapipiiina i se deflection tulimanu. O le faigofie togafitiga o le fetuʻunaʻi le nofoa fanauina i le itu o le fusii fusi tamoʻe luga o le rollers e faateleina ai le tosoina malosiaga i le itu o le sisiina fusipau. O le a see i le itu ma le toso toso laʻititi e ausia ai le mafuaʻaga o le faʻasaʻosaʻo faʻaletonu.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy