Tausiga o Blasting Masini

2021-06-15

Masini paapa masinio se masini taua i le gaosiga o alamanuia, e le gata faʻaititia ai le faʻaaogaina o tagata faigaluega, faʻaititia le gaosiga o tau, ae faʻapea foi ona faʻafaigofieina ma vave le gaosiga o pisinisi, ae afai e umi le tulaga faigaluega, o le a faʻapuʻupuʻuina le ola tautua, o lea ia faia se lelei galuega Maintenance o taua, ma le isi faʻatomuaga i le tausiga malamalama o le oneone paina masini.
O le tausiga o leoneone pa masinimafai ona vaevaeina i masina taʻitasi tausiga, vaiaso tausiga, ma masani ona tausia. O le sitepu o le tausiga o le tipiina o le kesi punavai, faia taofi taofi, aveʻese le au, siaki ma fufulu le faamama katuni, faʻamama le ipu vai.
Lavea-i luga o siaki, siaki pe a fai e masani, ma le aofaʻi taimi o faʻavaita, siaki pe o le tapunia alatoto faʻamau ua matua ma taʻe, pe a tupu lenei, e tatau ona suia.
Ina ia siaki masani le saogalemu faiga e aloese ai mai lamatiaga lamatiaga i le taimi o faʻagaioiga ia mautinoa le masani faʻagaioiga o lemasini pa.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy